Coworking space i Göteborg

Att välja coworking space i Göteborg är ett smidigt sätt att få tillgång till ett bra centralt kontor för dig som reser mycket till hamnstaden i jobbet. Coworkingplatser erbjuder dig flexibilitet då du kan boka ett skrivbord eller mötesrum för den tid du behöver, några timmar eller över dagen. Göteborgs coworking spaces ligger ofta nära kollektivtrafik och flygbussen tar dig in till de centrala delarna av staden vilket gör det enkelt för dig att ta dig dit ifrån flygplatsen eller tågstationen.

Kontorsplatser i centrala Göteborg

Genom att välja coworking space i Göteborg får du en flexibel och inspirerande arbetsplats med möjligheten att nätverka med andra i liknande branscher. Är du på resande fot och behöver en arbetsplats kan coworking i Göteborgs erbjuda dig ett centralt kontor över dagen. Här listar vi de bästa kontoren utrustade med allt du behöver för en smidig arbetsdag.

Unites Spaces

United Spaces har coworking i Göteborg som är perfekta för dig som reser i arbetet. De erbjuder två centrala lägen – Lindholmen och Östra Hamngatan som båda är enkla att ta sig till och från flygplatsen. Lindholmen ligger vacker vid vattnet och många företag har sina kontor här medans Östra Hamngatan ligger mitt i city nära kollektivtrafiken och centralstationen.

Östra Hamngatan 16, Göteborg

Pumpgatan 1, Lindholmen, Göteborg

Boka dagspass

Flora Workspace

Flora Workspace ligger på Grönsakstorget mitt i City och du kan boka både halv- och heldagspass i deras coworking space. De erbjuder flera rum för möten och har tillgång till ett stort showroom. För dig som är på resa har de ett populärt hotell och en mysig restaurang i samma byggnad.

Grönsakstorget 2, Göteborg

Boka dagspass

Gothia Towers

På Gothia Towers finns flera bra ytor i lobbyn och loungen som passar bra både för att jobba själv eller sitta ihop med andra, de har även fullutrustade mötesrum du kan boka. Här hittar du restauranger, hotell och SPA under samma tak. Flygbussen stannar precis utanför så reser du till Göteborg i jobbet är det ett bra alternativ.

Mässans gata 24, Göteborg

Boka dagspass

Mind Park

Mind Park har flexibla coworking kontor mitt i Göteborg med bara några minuters promenad ifrån centralstationen eller vid Järntorget. För dig som reser mycket till Göteborg finns ett smidigt klippkort för dagspass med 10, 25 eller 50 arbetstillfällen men du kan även boka ett kontor över dagen.

Lilla Bommen 3, Göteborg

Masthamnsgatan 3, Göteborg

Möndalsbro 5, Mölndal

Boka dagspass

Pris för coworking

Ett dagspass på coworking i Göteborg brukar kosta mellan 200–500 kronor. Då får du tillgång till alla gemensamma ytor, snabbt internet och det brukar ingå kaffe och te. Många erbjuder medlemskap då du betalar en fast månadskostnad, ofta runt 3000 kronor och du får då besöka alla deras coworking spaces runt om i Sverige så ofta du vill. Det finns även klippkort som normalt gäller i ett år, du väljer själv hur många tillfällen du vill ha och det passar dig bra som ofta reser till samma stad och vill ha en fast punkt.