Flygkompensation

Missa inte din flygersättning

Att invänta ett försenat flyg eller att komma till flygplatsen med hopp om att resa, bara för att inse att flyget är inställt eller försenat är en fruktansvärd upplevelse. Att tappa värdefulla timmar eller till och med dagar på den resa man bokat för dyra pengar är aldrig kul – Men det finns möjlighet till flygersättning vid just förseningar och inställda avgångar. Här berättar vi mer!

Ersättning försenat flyg

Har du råkat ut för ett försenat flyg? Missa då inte möjligheten att kräva ersättning för försenat flyg och de timmar du förlorat tack vare flygplansförseningen. För att kunna få flygkompensation för ett försenat flyg måste förseningen uppfylla vissa villkor för att kunna kallas försening. På hallakonsument.se kan du läsa mer om du har rätt till ersättning vid försenat flyg.

Detta kan låta som en omständlig process att trassla sig igenom. För vem orkar egentligen bråka med flyg- eller resebolag i hopp om att få tillbaka pengar? Det finns ett sätt att slippa att genomgå processen på egen hand för att få ersättning för ett försenat flyg – Lösningen heter Flyghjälp!

Kräv flygkompensation, räkna ut vad du kan få för ersättning och ta del av upp till hela 6000 kr i kompensation per passagerare genom snabba och enkla steg i ansökningsprocessen. Låt någon annan ta striden för dig!

Ersättning inställt flyg

Något som är än värre än ett försenat flyg är ett inställt flyg. Inställda flyg innebär inte endast att man förlorar timmar på sin resa, utan det suddar ut ens resplaner helt och hållet samtidigt som det kan vara förödande i arbetssituationer och dylikt. Att gå miste om en resa tack vare ett inställt flyg är hemskt tråkigt. Det finns dock en ljusglimt i det hela och det är den flygkompensation man kan kräva i form av ersättning för inställt flyg – något som är enkelt att missa. På aftonbladet.se kan du läsa mer om regeln för ersättning vid inställt flyg - En flygersättning som många flygbolag inte direkt flaggar med.

FLygersättning - Flera flygbolag

Har du vart med om att ditt flyg ställts in? Missa inte flygkompensation på upp till 6000 kr per passagerare. Slipp en lång process av krångel och tjafs med resebyråer och flygbolag på jakt efter ersättningen och låt någon annan kräva ersättning för inställt flyg åt dig.