Hyra transportbil på flygplats

Ska du kanske flytta till en annan ort och behöver hyra transportbil? Precis som med vanliga hyrbilar har de flesta hyrbilsfirmor även transportbilar tillgängliga på sina kontor vid flygplatser.

Hyr transportbil på flygplatser

Mabi.se kan du smidigt hyra transportbil. Mabi har kontor runtom i hela Sverige och på många av landets flygplatser, så klicka in och se kontoren nära dig eller flygplatsen du landar på. Är du intresserad av att hyra transportbil utomlands finns det ofta många företag att välja på, många av dem direkt på flygplatserna, Avis och Thrifty är två exempel på stora aktörer.

Viktigt att tänka på då du ska hyra transportbil

Har du eller ska du hyra transportbil? Det här behöver du tänka på:

  • Köra utomlands: Tänker du åka utomlands med transportbilen? Ta då först reda på om det är okej samt om det kostar extra. Vissa hyrbilsfirmor vill exempelvis veta vilka länder du tänkt besöka.
  • Fler chaufförer: Är ni flera personer som ska köra transportbilen kan det vara bra att meddela hyrbilsfirman det i förväg. I vissa fall kan det tillkomma en extra avgift.
  • Skadekostnadsreducering: Ta reda på om det ingår skadekostnadsreducering i hyran eller om det ska läggas till som tillval. Händer det en olycka under hyran är en skadekostnadsreducering väldigt skön att ha.

Läs gärna mer om att: