Coworking space Malmö

En stor fördel med coworking i Malmö är närheten till Öresundsregionen och Köpenhamn. Med smidiga tågförbindelser från Kastrup kan du enkelt resa mellan centrala Malmö och Köpenhamn vilket gör det enkelt för inrikes och internationella resor i arbetet. Coworking i Malmö är en perfekt för dig som behöver närhet till Kastrup och städer i Skåne då Öresundståget går från flera stationer i Malmö och har många avgångar per dag.

Vad är coworking?

Coworking är en flexibel arbetsplats där personer från olika företag och branscher kan arbeta sida vid sida. Det är en perfekt lösning för dig som reser i jobbet och vill kunna jobba på flera olika platser i Sverige. Du får även möjlighet att nätverka och knyta nya kontakter i flera städer. Coworking spaces i Malmö erbjuder allt du behöver för en arbetsdag som snabbt internet, mötesrum och lounge med kaffe och te.

Hitta dagspass på kontor i Malmö

Malmö är lättillgängligt med Öresundstågen som erbjuder många dagliga avgångar från Kastrup, Lund och Helsingborg. Dessa tåg gör det smidigt att resa till Malmö för arbete vilket gör staden till en attraktiv plats för pendlande. Det finns flera coworing spaces i Malmö som ligger nära centralstationen och triangeln som erbjuder dagspass om du bara är i Malmö över dagen.

Unites Spaces

I Västra hamnen hittar du Studiohuset coworking i Malmö, här finns anpassningsbart och inspirerande kontor på en central adress. De har skrivbord i deras gemensamma yta och sex mötesrum du kan boka vid behov. Bli medlem eller boka in dig spontant på ett dagspass, här finns allt du behöver för en effektiv arbetsdag.

Nordenskiöldsgatan 24, Malmö

Boka dagspass

The Ground

The Ground erbjuder flexibla skrivbordsplatser och kontorsrum i ett väldigt mysigt coworking space med arrangerade events för nätverkande och after works. De har öppet dygnet runt och har du ett dagspass här får du boka mötesrum helt kostnadsfritt.

Bredgatan 4, Malmö

Boka dagspass

Spaces

På Spaces har du utsikt över hela Malmö i deras moderna lokaler på sjätte våningen. Här hittar du coworking i Malmö bara 200 meter ifrån centralstationen vilket gör att du tar dit hit smidigt om du kommer med tåget ifrån Kastrups flygplats.

Nordenskiöldsgatan 11 A, Malmö

Boka dagspass

Embassy House

På Embassy House kan du köpa dagspass på kontor i Malmö över dagen, du kan välja mellan ett skrivbord, mötesrum eller större konferensrum. Du hittar dem på åttonde våningen i Öresundshuset med närhet till Malmö universitet, Slagthuset och Malmö Live.

Hans Michelsensgatan 9, Malmö

Boka dagspass

Priser

Vad det kostar med coworking i Malmö beror på flera saker som vart kontoret ligger, vad de erbjuder för resurser och vilken typ av medlemskap du väljer. Väljer du ett dagspass burkar det kosta mellan 200 – 500 kronor, om du istället tecknar ett medlemskap brukar det bli billigare per tillfälle men du får en månadskostnad på 2000 – 5000 kronor. Det kan vara fördelaktigt att välja ett medlemskap på ett coworking space med antingen klippkort eller fri tillgång till kontoret om du ofta reser till Malmö för arbete. Du kan ibland välja att boka för några timmar vilket brukar bli lite dyrare i timpris.