Jobba som parkeringsvakt

Som parkeringsvakt bör man vara en person som kan hantera stressiga situationer och är bra på att kommunicera med människor. En parkeringsvakt ser till att parkeringsbestämmelser följs.

Som p-vakt kan du vara anställd hos kommuner, bevakningsföretag eller parkeringsbolag. Arbetstiderna kan vara väldigt varierande eftersom parkeringsövervakning sker dygnet runt men de flesta parkeringsvakter arbetar dagtid.

Att jobba som parkeringsvakt kan vara fysiskt utmanande. Parkeringsvakter arbetar oftast utomhus och de går mycket i sitt arbete så en god allmän fysik är ett krav.

Lediga jobb – parkeringsvakt jobb

Är du ute efter ett nytt jobb som parkeringsvakt? Ledigajobb.se har samlat alla lediga jobb som parkeringsvakt. För dig som vill jobba som parkeringsvakt finns det även nischade jobbsidor som enbart samlar parkeringsvakt-jobb. Väktarjobb.se är ett sådant exempel. De samlar lediga jobb för parkeringsvakter över hela Sverige och du kan enkelt bläddra bland lediga tjänster på deras sajt. Hitta ditt drömjobb idag så kan det vara du som börjar jobba som parkeringsvakt snart!

Andra liknande yrken

Läs mer om andra liknande yrken: