Bekvämare resa med smarta reseprylar

Praktiska reseprylar inför din resa

Är det dags att åka ut och resa? Här ger vi dig tips på praktiska reseprylar att ha med dig oavsett om du ska åka på solsemester, bilsemester, jobbresa eller ta en långweekend. Oavsett resmål och färdsätt finns roliga och smarta reseprylar för en bekvämare resa. I en artikel på nomaderna.se kan du läsa om smarta saker att ha med sig på en resa. Nedan listar vi våra främsta tips för en bekväm och härlig resa.

Bra resväskor

En snygg och lätt kabinväska

Skippa incheckning och bagagebandsväntan med en lätt kabinväska. En kabingodkänd väska passar dig som ska iväg på weekendresa eller en tjänsteresa. En carry-on väska som den också kan kallas är smidig och lätt som passar utmärkt för mindre packning. På pickpack.se hittar du snygga kabinväskor i flera olika färger och modeller. Här finns det något för alla.

Ryggsäck med hjul

En ryggsäck med hjul är perfekt för dig som vill ha en smidig och prisvärd väska men framförallt för dig som vill kunna använda väskan på olika sätt. Hos Pickpack kan du hitta en ryggsäck med antingen två eller fyra hjul. Hitta den väskan som passar dig bäst!

Resväska i olika storlekar

Hur stor resväska du behöver beror helt vilken typ av resa du ska göra. Vid längre resor är det bättre med en stor resväska, medan en resväska i mellanstorlek passar för resor som är runt 5-7 dagar. På Åhlens.se kan du hitta mängder av resväskor för alla typer av resor.

Övriga praktiska reseprylar

Bagagevåg för att hålla nere vikten på väskan

En bagagevåg är perfekt för dig som alltid lyckas packa för mycket och för tungt. Bagagevågar hjälper dig att hålla koll på den vikt som inte får överstigas. Hos Pickpack hittar du nätta och smidiga bagagevågar inför din resa.

Sovmask för en avslappnande tupplur

För att kunna få en skön sömn under en resa är sovmasken ett bra alternativ. En sovmask stänger ute ljus och får dig även att känna ett lugn. Hos Clas Ohlson hittar du en lätt och smidig sovmask att ha med på resan, men också en sovmask att ha på hemmaplan.

Ergonomisk nackkudde

En resa utan nackkudde är ingen bra idé. Ska du hålla en komfortabel resa bör du absolut investera i en nackkudde. I en artikel på nomaderna.se kan du läsa om fem bra nackkuddar att köpa.

7 snabba tips på bra resesaker att ha med sig på sin resa

  1. Öronproppar
  2. Resehögtalare
  3. Powerbank
  4. Kortlek
  5. Smart förvaring för kontanter/kort
  6. Handsprit
  7. Resehandduk

Hur ska jag tänka för att packa smart?

Det vanligaste misstaget vi gör när vi ska ut och resa är att packa för mycket. Vi behöver alltid färre saker än vad vi tror på resan. Skriv därför ner en packlista, och använd packpåsar, bagagevåg och en lagom stor resväska. Hos Pickpack hittar du resväskor för alla typer av resor. Ett stort sortiment för alla.