Coworking i Jönköping

Jönköping är en utmärkt mötesplats då det ligger bra beläget mellan Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är enkelt att ta sig hit med bil men de finns även direkttåg och en flygplats. Staden är känd för sina välarrangerade mässor och starka företagsklimat. För den som reser mycket i arbetet finner du flera bra coworking spaces i Jönköping som ger en flexibel och inspirerande arbetsmiljö.

Coworking spaces för dig som reser mycket

Coworking spaces är flexibla arbetsmiljöer där du kan hyra ett skrivbord eller kontor över dagen eller en längre period. För dig som reser mycket i jobbet erbjuder coworking spaces många fördelar som tillgång till ett fullt utrustat kontor, snabb internetuppkoppling, mötesrum och andra bekvämligheter. Det gör det enkelt att hålla möten, arbeta effektivt och nätverka även om du inte är på ditt egna kontor.

En stor fördel med coworking spaces är att du kan bli medlem och använda flera platser runt om i Sverige. Om du reser inrikes mellan städer som Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping, kan du dra nytta av samma medlemskap för att arbeta från de olika kontoren.

Unites Spaces

Mitt i centrala Jönköping finns coworking space Werket, här hittar du flexibla skrivbordsplatser, en stor lounge och möjlighet att boka mötesrum. På Werket finns lunchrestaurang, gym och ett stort nätverk att dra nytta av. Du är nära centralstationen på väster och du går till östra centrum på bara några minuter med hjälp av Munksjöbron.

Vallgatan 8, Jönköping

Boka dagspass

Dospace

På Dospace tecknar du ett flexibelt medlemskap som ger till tillgång till coworking space i Jönköping, Norrköping, Linköping, Gävle och Örebro. Du väljer själv om du vill jobba från ett skrivbord, i deras lounge eller i ett privat kontor och allt du behöver finns på plats för att kunna arbeta effektivt.

Vaggerydsgatan 1, Jönköping

Boka dagspass

Gro36

Letar du efte ett modernt och innovativt kontorshotell i Jönköping är Gro36 perfekt. Kontoret ligger perfekt för dig som är på genomresa då det ligger nära E4:an och har fri parkering. De har flera olika typer av medlemskap och erbjuder dagspass som gäller i 24 timmar.

Huskvarnavägen 82, Jönköping

Boka dagspass

Sience Park Jönköping

På Sience Park finns coworking space med en stor variation på arbetsplatser att välja emellan. Kontoret är öppet dygnet runt, alla dagar i veckan så du väljer själv vilka arbetstider som passar dig. När du bokar ett dagspass här ingår alltid mötesrum, WiFi, tysta telefonrum och kaffe/te.

Gjuterigatan 9, Jönköping

Boka dagspass

Pris för dagspass på kontorshotell

I Jönköping finns coworking spaces som kostar från 250 kronor per dag. Väljer du ett dagspass får du nyttja kontoret över en dag. Du får tillgång till snabbt internet, skrivbord, kontorsmaterial och fika. Väljer du ett alternativ lite utanför centrum är det oftast billigare än mitt i stan.