Kontor och coworking i Helsingborg

I Helsingborg finns flera centrala kontor som erbjuder coworking spaces. Staden har bra förbindelser med täta tågavgångar till och från Malmö, Köpenhamn och andra delar av Öresundsregionen. I Helsingborg hittar du också färjetrafik mot Helsingør vilket gör det enkelt att resa till och från flera städer i Danmark. Med moderna lokaler, höghastighetsinternet och professionella arbetsmiljöer är coworking spaces i Helsingborg ett perfekt val för den som reser mycket i jobbet och vill ha en effektiv och inspirerande arbetsplats när de inte är hemma.

Vad är coworking?

Coworking är en flexibel arbetsmiljö där olika företag och branscher delar arbetsutrymme. Det erbjuder allt du behöver för en produktiv arbetsdag som snabbt WiFi, mötesrum och annat som kan vara bra under arbetsdagen från skrivare och white board till kaffe och te. Coworking ger dig möjlighet att nätverka och samarbeta med andra i en professionell miljö utan hyresavtal. En stor fördel är att du kan ta flera möten på en dag när du rest till Helsingborg, tack vare möjligheten att boka mötesrum.

Hur mycket kostar det?

I innerstaden kostar coworking i Helsingborg cirka 350 kronor per dag. Det finns både billigare och dyrare alternativ beroende på plats och vad de erbjuder, på vissa ställen ingår frukost och fika vilket brukar göra det dyrare. Reser du ofta till Helsingborg med jobbet kan det löna sig att bli medlem på något av de olika coworking spaces som finns i staden, det blir en dyrare månadskostnad men det blir billigare per tillfälle istället för att köpa dagspass varje gång.

Coworking spaces i centrala Helsingborg

I centrala Helsingborg finns flera coworking spaces att välja på. Även om hotellobbyer kan fungera för tillfälligt arbete på resande fot, ger coworking spaces många fördelar som bättre service och möjligheter till nätverkande. Här listar vi de bästa alternativen i Helsingborg för en optimal arbetsdag.

Unites Spaces

I Oceanhamnen hittar du coworking space i Helsingborg med inspirerande arbetsmiljö med bra gemenskap då många är återkommande gäster. Kontoret har fyra mötesrum att boka, ligger nära centrum och de har både bar och bistro i sina lokaler.

Henckels Torg 4, Helsingborg

Boka dagspass

Mindpark

Mindparks Coworking space i Helsingborg ligger en kort promenad för centralstationen vilket är smidigt när du söker ett kontor för en dag. Du kan enkelt ta dig dit både om du reser med kollektivtrafik och egen bil då de har en stor parkering precis utanför.

Bredgatan 11, Helsingborg

Boka dagspass

Genetor

Genetor har kontor i centrala Helsingborg erbjuder flexibla skrivbord och mötesrum med snabb internetuppkoppling och gratis kaffe. Det centrala läget gör det enkelt att ta sig dit och du får en professionell miljö för arbete, möten och nätverkande.

Kungstorget 8, Helsingborg

Boka dagspass

World Trade Center

På WTC i Helsingborg hittar du en mötesplats för entreprenörer, etablerade företag och start-ups i ett inspirerande coworking kontor. Här finns gemensam service som reception och konferensavdelning. I huset finns även gym, relax, dusch- och omklädningsrum vilket är perfekt för dig som reser mycket i jobbet.

Bröderna Pihls Gränd 2, Helsingborg

Boka dagspass