Hyra minibuss på flygplats

Är ni kanske ett helt gäng som ska semestra ihop och tänker åka runt på er destination. Då kan det vara skönt att hyra en minibuss och ännu skönare att ha en minibuss bokad och klar som står redo för er på flygplatsen.

Hyr minibuss från seriösa hyrbilsföretag

Det är väldigt viktigt att välja seriösa hyrbilsföretag om du bestämmer dig för att hyra minibuss. Om du har tänkt att hyra en minibuss i Sverige är Mabi ett bra exempel på ett seriöst företag, men det finns även tjänster där du har möjlighet att hyra bil av privatpersoner, exempelvis via Snappcar. Självklart är du alltid försäkrad. Funderar du på att hyra bil utomlands finns det mängder av företag, men välj gärna några som ni känner igen, exempelvis Avis.

Att tänka på när man hyr minibuss

För att allt ska rulla på så smidigt som möjligt då du ska hyra minibuss är det bra att tänka på:

  • Får du åka utomlands? Tänker ni kanske åka runt med minibussen och åka utanför Sveriges gränser? Glöm då inte att meddela hyrbilsfirman detta så du slipper trista böter. Annars finns det mängder av hyrbilsföretag utomlands.
  • Lämna med tom eller full tank. I vissa fall kan du lämna hyrbilen tom på bensin eller diesel och få faktura på detta senare. Dock kan det tillkomma en avgift om hyrbilsfirman tankar bilen åt dig.
  • Hur många säten. Behöver du kanske bara 7 säten men bokar en minibuss som tar 9 personer kan det vara en onödig kostnad. Boka då hellre en större kombi med uppfällbara säten då det ofta blir billigast.

Läs mer om: