Coworking i Stockholm

För dig som reser mycket inrikes i jobbet och behöver en bra plats att arbeta på i olika städer är coworking en perfekt lösning. Det innebär att du kan nyttja ett kontor för en dag i Stockholm med delade arbetsytor där personer från olika företag och branscher kan jobba över dagen eller låna ett mötesrum i några timmar. Coworking ger dig även en bra möjlighet att möta andra som är aktiva i samma eller liknande branscher vilket är positivt för nätverkande och du kan ta möten i en professionell miljö även om du inte har tillgång till ditt egna kontor.

Dagspass på kontor för dig som reser mycket

När du reser mycket i jobbet räcker det oftast med ett dagspass på ett coworking kontor. Det finns flera olika lösningar för dagspass på ett coworking space, antingen betalar du varje gång eller så köper du ett klippkort och har samma kontor varje gång du besöker huvudstaden för arbete. När du landar på Arlanda tar du dig smidigt in till centrala Stockholm med Arlanda express som stannar på T centralen, där ifrån kan du enkelt ta dig till en drop-in arbetsplats som passar dig.

Det finns många som erbjuder coworking i huvudstaden men det kan vara svårt att hitta rätt, därför har vi listat de absolut bästa kontoren som erbjuder ett kontor över dagen i Stockholm.

Unites Spaces

Med ett dagspass på United Spaces får du tillgång till flera kontor för coworking i Stockholm, deras lounge och alla gemensamma ytor. Du väljer själv om du vill jobba från ett skrivbord eller ta plats i en skön soffa, det ingår alltid te och kaffe. Det är enkelt att boka deras mötesrum och du kan smidigt ta dig till alla deras centrala kontor ifrån flygplatsen för att träffa kunder när du är på resa med jobbet.

Torsgatan 26, Stockholm

Götgatan 22a, Stockholm

Klarabergsviadukten 63, Waterfront Building

Elektrogatan 10, Solna strand

Boka dagspass

Bröd & Salt

Bröd & Salt har tre coworking spaces på centrala adresser i Stockholm. Deras ytor ä stora, flexibla och är utrustade med ljudisolerade rum för telefonsamtal, du får tillgång till både lounge och skrivbordsplatser. Om du väljer att arbeta hos dem får du 10% rabatt på hela menyn, perfekt för dig som arbetar på resande fot.

Birger Jarlsgatan 77, Stockholm

Odengatan 83, Stockholm

Hantverkargatan 32, Stockholm

Boka dagspass

Ioffice Stockholm

På Ioffice i Stockholm finns coworking med möjlighet till eget kontor över dagen eller så tar du en flexibel plats med tillgång till lounge och tysta kontorsrum som du delar med andra. Ett dagspass passar dig som reser mycket i jobbet och alla deras kontor är enkla att ta sig till ifrån Arlanda och Bromma flygplats.

Sveavägen 34, Stockholm

Olof Palmes gata 11, Stockholm

Kvarnbergsgatan 2, Stockholm

Boka dagspass

Impact Hub

Hos Impact Hub blir du medlem för 99kronor i månaden och du får då tillgång till alla deras event för nätverkande och kan boka coworking dagspass med 30% rabatt. Ett bra alternativ för dig som ofta behöver resa till Stockholm i jobbet och vill ha en och samma plats att återvända till.

Jakobsbergsgatan 22, Stockholm

Boka dagspass

Hur mycket kostar dagspass i Stockholm?

Ett dagspass på ett coworking i Stockholm brukar kosta från 250 kronor. Exakt vad det kostar skiljer sig åt beroende på vilken adress det ligger på, vad som ingår, om du blir medlem och om du bokar över dagen i de gemensamma ytorna som en lounge eller vill ha tillgång till ett privat mötesrum. Väljer du ett coworking space som ligger mer i utkanten av huvudstaden kan du komma billigare undan men det är ofta lite längre resa dit ifrån Arlanda och Bromma flygplats.